Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 31.1.2017 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Lukuhetki Oy y-tunnus 1952788-1. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Voit tilata kirjoja ja sarjakuvia osoitteesta www.lukuhetki.fi.

Kaikkia sivuillamme olevia kirjoja ja sarjakuvia löytyy suoraan varastosta, jolloin toimitusaika voidaan pitää lyhyenä. Myymme uusia ja käytettyjä kirjoja ja sarjakuvia. Nimikkeet myydään kuvan mukaisessa kunnossa. Nimikkeemme ovat hyväkuntoisia, poikkeuksista löytyy maininta nimikkeen kohdalla. Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausohjeet ulkomailta tilaaville

Myymme ulkomaille sarjakuvia ja kirjoja. Kotisivuillamme postikulut on laskettu Suomen sisäisen postiliikenteen mukaan. Ottakaa yhteyttä ennen tilausta sähköpostitse, niin voimme laskea todelliset postikulut kohdemaahan. Meillä on oikeus periä todellisten ja Suomen sisäisen postimaksun erotus, jos ette ole lähestyneet meitä sähköpostitse ennen tilausta.

Terms and conditions for international orders

We sell comics and books to foreign countries. On our website shipping costs are calculated only for orders inside Finland. Before you make an order, you must contact us first via e-mail, so we can calculate true shipping costs to country of destination. We have a right to collect difference between finnish shipping costs and true shipping costs to country of destination, if you make an order and pay it via our shipping cart without contact us first.

Toimitustapa

Tilaukset toimitetaan Postin kautta, SmartPOSTilla tai ne voidaan noutaa liikkeestämme.

Toimitusaika ja toimituskulut

Kaikkia verkkokaupassa näkyviä tuotteita löytyy suoraan varastostamme. Toimitamme tilauksen Postin kuljetettavaksi yhden työpäivän kuluessa maksun vahvistumisesta. Lukuhetki ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista haitoista. Toimituskulut ovat 3,50€ ja 5,80€ riippuen tilauksen koosta kuitenkin siten, että maksimi on 5,00€. Jos tuotteet noudetaan liikkeestämme, emme peri toimitus- tai käsittelykuluja.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme ennen palautusta, joko sähköpostilla tai puhelimitse arkisin klo 9.00-17.00 tai lauantaisin klo 10.00-14.00 välisenä aikana.

Palautettavan tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin se oli tilausta vastaanotettaessa. Lukuhetki palauttaa maksun, kun tuotepalautus on saapunut.

VERKKOKAUPAN VASTUU JA OIKEUDET

Lukuhetki ei vastaa tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä tai välittömistä kustannuksista.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Lukuhetki käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Lukuhetki sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.