Ranskalaisen keittiön salaisuudet - Alkuperäisiä ranskalaisia ruuanvalmistusohjeita

Ranskalaisen keittiön salaisuudet - Alkuperäisiä ranskalaisia ruuanvalmistusohjeita

Kirjailija:

Toimituskunta

Kustantaja:

WSOY (1991)

Sidosasu:

Sidottu - 596 sivua

Painos:

6.

Kieli:

Suomi

Päivitetty:

14.09.2022

Tuote on käytetty

Hinta:

20,00€

Toimituskulut:

5,50€

Esittely:

Tämä 800 alkuperäisohjeen klassikkokeittokirja ohjaa sinut kädestä pitäen ranskalaisen keittotaidon salaisuuksiin ja ruoanvalmistukseen, joka tähtää vain yhteen päämäärään: herkulliseen makuun.

Toimittaneet Julia Child, Louisette Bertholle ja Simone Beck.

Kansipaperissa hieman kulumaa, esilehdellä edellisten omistajien nimiä.